Hesabı sil
Thermify hesabını uygulamadan veya thermify.ai üzerinden istediğin zaman silebilirsin. Bunu nasıl yapacağını ve sonrasında verilerine ne olacağını burada bulabilirsin.
Önce: Aboneliğe ne olur?
Plus aboneliğini bizim üzerimizden başlattıysan gerisini biz hallederiz: Hesabın silindikten sonra aboneliğin yenilenmez ve ücretini ödemiş olduğun ayın sonunda biter. Kısmi para iadesi yapılmaz.
Aboneliğin App Store veya Google Play üzerinden yürütülüyorsa bunu senin yerine iptal edemeyiz. Lütfen önce cihazının abonelik ayarlarından iptal et.
Bu önemlidir, çünkü hesap silindikten sonra bu ayarlara artık ulaşamazsın.
Hesabını nasıl silersin?
- Uygulamada veya thermify.ai üzerinde hesabına giriş yap.
- Profilini aç.
- “Tehlikeli Bölge” bölümüne git ve “Hesabı sil” seçeneğini seç.
- Açılan pencerede onayla. Hesabın hemen devre dışı bırakılır ve oturumun kapatılır.
Hemen ne olur?
- Hesabın devre dışı bırakılır. Artık giriş yapamaz ve tarif dönüştüremezsin.
- Kalan kredilerin yanar, buna başladığın ay da dahildir.
- Tavsiye kodun serbest bırakılır ve başkasına verilebilir.
Neler saklanır?
Faturalandırmayı ve kötüye kullanımı takip edebilmemiz için hesap kaydın ve dönüştürdüğün tarifler şimdilik saklanır.
Faturaları ve ödeme belgelerini on yıl boyunca saklamamız yasal bir zorunluluktur (§ 147 AO). Bu durum hesabının durup durmamasından bağımsız olarak geçerlidir.
Tüm verilerin silinmesini talep et
GDPR Madde 17 uyarınca verilerini sildirme hakkın var. Bunun için bize şu adresten ulaşabilirsin: info@thermify.ai, tercihen kaydolduğun e-posta adresini kullan. Yasal olarak saklamak zorunda olmadığımız her şeyi siler, işlem tamamlanınca da sana haber veririz.